Cases

Showreel 2018

Korenmolen de Hoop te Suameer

Soort: Fotografie, fotosessie

De opdracht: De korenmolen te Suameer wordt door vrijwilligers draaiende gehouden. Taletellers werd gevraagd om deze vrijwilligers te fotograferen en het ambachtswerk vast te leggen.

De Burgummobyl

Soort: Verslag, Interview, Social Video

De opdracht: De Burgummobyl is een energiezuinige auto die ouderen voor 1 euro van A naar B kan brengen. De lancering van de Burgummobyl werd met open armen ontvangen. Toch waren er nog vrijwilligers nodig om de mobyl rond te rijden. Hiervoor hebben we in opdracht van Oranje Ferbynt een social video gemaakt die makkelijk gedeeld kon worden op social media. Aantal vrijwilligers is inmiddels compleet.

Burgum van Boven

Soort: Drone Shots

De opdracht: Trots voor je woonplaats betekent meer betrokkenheid. De plaatselijke ondernemersvereniging "HIMBO"  heeft ons gevraagd om meer trots onder de inwoners van Burgum te creëren. Aan de hand van deze korte film willen we aan de Burgummers laten zien hoe mooi hun woonplaats er van boven wel niet uit ziet.

 

Autism speaks

Soort: Event Verslag

De opdracht: Light it Up Blue is een jaarlijks initiatief om autisme onder de aandacht te brengen waarbij er op verschillende plekken op de Wereld bekende gebouwen geheel in de kleur van blauw worden gezet. Ook in Burgum werd er iets georganiseerd. Fierljepteam Reset heeft volledig in het blauw een aantal sprongen gewaagt.  Op de dag van het event werd ons nog gevraagd of hier misschien nog een videoverslag gemaakt van kon worden. Een mooie uitdaging met prachtig materiaal om mee te werken. Walter was die avond beschikbaar en heeft binnen twee dagen deze productie af kunnen ronden.

Masterclass "Versterk je Merk" door Ben Vloon

Soort: Presentatie

De opdracht: Een presentatie van Ben Vloon. Hoe versterk je als ondernemer je merk. Een interessante lezing met veel voorbeelden over het succes en de fails van bestaande merken. Deze video is één uit de reeks videopresentaties die door ons is geproduceerd.

CHBergum.nl

Soort: Website

De opdracht: De verouderde website van wedstrijd organisatie CHBergum was aan vernieuwing toe. Daarbij was er ruimte voor innovatie op het gebied van het makkelijk aanpassen van de website en de automatisering van verschillende inschrijf en nieuws-feeds. CHBergum maakt inmiddels al weer een tijd met plezier gebruik van de site.

de Ulepanne Berenburgcup

Soort: Watersport: Wedstrijdzeilevenement Videoverslag 

De opdracht: De Berenburgcup is een winters wedstrijd-zeilevenement van zeilschool de Ulepanne te Balk, waar zeilinstructeurs op het Slotermeer in poly-valken onderling strijden om die felbegeerde Berenburg fles. Deze video is spontaan en onvoorbereid ontstaan, maar weergeeft wel welke kwaliteit we minimaal kunnen halen op het water.